Prosimy o zalogowanie się.\
Przechowywanie
  • produkty FABIOS powinny być przechowywane w swoich oryginalnych opakowaniach,
  • miejsce przechowywania osłonki powinno być zamknięte, czyste, suche i chłodne,
  • miejsce przechowywania osłonki powinno być chronione przed światłem słonecznym, zabezpieczone przed insektami i gryzoniami,
  • zalecana temperatura wewnątrz pomieszczenia przechowywania produktu: 5°C - 25°C,
  • wilgotność powietrza nie powinna przekraczać 80%,
  • warunki sanitarne w pomieszczeniu składowania osłonki powinny być zgodne z normami dopuszczalnymi w przemyśle mięsnym,
  • zaleca się rozpakowywanie osłonki bezpośrednio przed użyciem i unikanie kontaktu z wilgocią i wodą.
POLITYKA FIRMY
Firma FABIOS S.A. od 43 lat nieprzerwalnie istnieje na rynku. W tym czasie zakład rozbudowywał się, zdobywał kolejne rynki zbytu, poprawiał technologię produkcji, aby dziś móc śmiało powiedzieć, .… CZYTAJ WIĘCEJ
NASZ KATALOG
Znajdź, wybierz i zamów produkty z aktualnego e-katalogu FABIOS 2017. POBIERZ PLIK PDF
Projekty współfinansowane ze środków Europejskiego Fuduszu Rozwoju Regionalnego
Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
X